miércoles, 10 de junio de 2009

Bueno, despois de casi un mes sin comentar nada no blog, esto de estar tan ocupado quitache tempo para todo, comezo hoxe con traballo atrasado. Que decir de esta actividade gastronómico-lúdico, Jose dounos unhas clases maxistrais de como cortar un xamón Ibérico, como recoñecer un bo xamón, as suas diferentes partes, cortes, un luxo. En esta ocasión grazas a colaboración da distribuidora J.B.CAO, tuvemos a oportunidade de apreciar un xamón Ibérico de bellota con denominación de origen Dehesa de Extremadura da casa comercial Dehesa Barón de Ley, sita en Baños de Montemayor na provincia de Cáceres. Xamón este de calidad espectacular, esa grasiña entreverada que se desfai na boca, o sal xusto, o corte perfecto conxugando as distintas zonas e asi poder apreciar o xamón no seu máximo esplendor realmente sublime, esos manxares únicos no mundo. Temos que coidar a nosa Dehesa, o noso porco Ibérico porque realmente é único.
se queredes saber máis da D.O.Dehesa de Extremadura consultade a súa páxina web http://www.dehesa-extremadura.com/
Posted by Picasa

2 comentarios:

  1. A VERDADE E PARA MIN UN PRACER QUE O PUBLICO DISFRUTE CUN BON XAMON E UN BON VIÑO NESTES ENCONTROS FASCINANTES DA BODEGUILLA , FOI PRA MIN UN RETO PODER ESTAR NESE LADO NA QUE CHE VALORAN ESAS PEQUENAS DOTES QUE ADQUIRES NA CARREIRA PROFESIONAL E A VERDADE E QUE ISTO NON VAI QUEDAR EIQUI...... SEGUIRI E CONTO CON TODOS VOS, GRAZAS

    ResponderEliminar
  2. e non quedou asi!!!enhoraboa con ese recoñecemento ao teu labor como mestre cortador...primeiro posto no campionato de Galicia!!!enhoraboa de novo Jose...persoas coma ti dignifican e fan que os profesionais do noso se esforcen dia a dia por mellorar!!!unha forte aperta!!!!!

    ResponderEliminar